Přihlas se do našeho newsletteru a získej okamžitou slevu na svůj nákup a k tomu navíc nespočet skvělých novinek a výhod, které se dozvíš jako první! Tvé Mashle

Focení v boho stylu

 

Jak na focení dětí v boho stylu

Pokud máte rádi boho styl a chystáte se nafotit své miminko, určitě nechcete, aby vaše fotografie byly obyčejné. V boho stylu jde o přirozenost, uvolněnost a kombinování různých prvků. Zde je pár tipů na focení miminek v boho stylu s použitím čelenek, turbánků a dřevěných dekorací.

  1. Použijte květinové čelenky

Květinové čelenky jsou klasickým prvkem boho stylu. Můžete je zakoupit přímo u nás na eshopu. Použití květinových čelenek přidá do vašich fotografií mnoho barev a textur a přináší kouzlo přírody.

  1. Vyzkoušejte turbánky

Turbánky jsou dalším skvělým doplňkem pro fotografie miminek v boho stylu. Můžete je použít jako náhradu za tradiční čelenky. Navíc jsou velmi pohodlné a měkké. Zkuste kombinovat různé barvy a vzory turbánků pro ještě větší rozmanitost.

  1. Použijte dřevěné dekorace

Dřevěné dekorace jsou dalším klasickým prvkem boho stylu, který můžete použít při fotografování miminek. Můžete si zakoupit různé dřevěné bedýnky, květinové závěsy nebo jiné dekorace. Dřevo přidá do fotografií přirozený vzhled a texturu.

       

  1. Zahrňte do fotografie přírodní prvky

Boho styl se často inspiruje přírodou, takže vyzkoušejte zahrnout do vašich fotografií přírodní prvky. Můžete použít například květiny, kameny, sušenou trávu nebo listy. Vaše fotografie bude vypadat přirozeně a autenticky.

  1. Vyberte si správné pozadí

Pozadí jsou velmi důležitým prvkem vašich fotografií. Vyberte si pozadí, které se hodí k boho stylu, jako například dřevěné zdi, přírodní krajiny nebo barevné tkaniny. Dbejte na to, aby pozadí nepřebíjelo vaše miminko a aby bylo součástí celkové kompozice fotografie.

S těmito tipy na focení miminek v boho stylu s použitím čelenek, turbánků a dřevěných dekorací budete mít skvělou výchozí pozici pro nafocení krásných a originálních fotografií. Nezapomeňte však, že hlavním prvkem by mělo být vaše miminko. Nepřebíjejte fotografie příliš mnoho doplňky, ale nechte miminko vyniknout.

Miminko by mělo být v pohodlí a spokojené, aby se dobře fotilo. Snažte se fotografie pořídit v době, kdy je vaše dítě dobře naladěné a v klidu. Když bude miminko šťastné, bude se také více usmívat a vypadat přirozeně.

Dalším tipem je pracovat s přirozeným světlem. Vyberte si pro fotografie místo s dostatkem světla, nejlépe blízko okna. Přirozené světlo dodá vašim fotografiím přirozenost a teplé odstíny.

A nakonec, buďte kreativní a bavte se při fotografování svého miminka. Boho styl je o uvolněnosti a volnosti, takže se nebojte experimentovat a kombinovat různé prvky. Výsledkem budou krásné a autentické fotografie, které si budete moci vystavit na zeď a těšit se z nich ještě dlouho poté, co vaše dítě vyroste z miminek.