Přihlas se do našeho newsletteru a získej okamžitou slevu na svůj nákup a k tomu navíc nespočet skvělých novinek a výhod, které se dozvíš jako první! Tvé Mashle

Letní kolekce 2023

Vítejte na našem blogu, kde se dnes zaměříme na ohromující novinky v boho stylu pro děti - dětské topy a šortky bloomers. Co je na nich tak skvělé? Jsou vyrobeny s láskou přímo v České republice z kvalitních látek z Evropské unie.

Boho styl je spojen s volností, přírodou a jedinečným šarmem. Naše dětské topy v boho stylu jsou skutečným pokladem. Každý top je pečlivě navržen s ohledem na detaily a vyroben z kvalitních látek, které poskytují pohodlí a zároveň zaujmou hravými vzory inspirovanými květinami, přírodou a etnickými motivy. Vaše děti budou vypadat úžasně a cítit se příjemně ve svém stylovém topu.    

             

A co naše šortky bloomers? Jsou to roztomilé kousky, které dětem přinášejí radost a volnost pohybu. Tyto šortky mají volný a vzdušný střih, který umožňuje pohyb a příjemnou ventilaci. Jsou to skvělé kousky pro letní období, které se mohou nosit samostatně nebo jako vrstva pod sukně nebo šaty. Jsou vyrobeny z kvalitních látek z Evropské unie, které jsou šetrné k dětské pokožce a odolné vůči opotřebení. Vaše děti si budou užívat svého módního stylu a zároveň se budou cítit pohodlně a volně.

             

Přineste do šatníku svých dětí dávku boho šarmu, radosti a pohodlí. Naše novinky v boho stylu jsou dokonalým doplňkem, který zvýrazní osobnost vašich dětí a přináší jim módní sebevědomí. Neotálejte a objednejte si naše dětské topy a šortky bloomers ještě dnes. Vaše děti si je zamilují a vy budete mít jistotu, že nosí výrobky vyrobené s láskou a péčí z naší české dílny.